Tarkett-Iconik Basic

Tarkett-Iconik Basic

Der er 3 produkter

Iconik Basic er et skønt og robust vinylgulv i træ- og flisedesign. Passer godt i soveværelset eller andre rum i hjemmet med lettere slitage. Fri for ftalater.

Viser 1 - 3 af 3 emner
 • Iconik Basic - Rock GREY
  Pr. m2. 175,- kr.

  Iconik Basic er et skønt og robust vinylgulv i træ- og flisedesign. Passer godt i soveværelset eller andre rum i hjemmet med lettere slitage. Fri for ftalater.Varenummer: 5633008 Egenskaber Overfladebehandlet med Supreme Protection Let at rengøre og vedligeholde Kan anvendes med gulvvarme 5 års slidgaranti i private hjem Fri for ftalater...

  7,00 kr
 • Iconik Basic - Rock LIGHT GREY
  Pr. m2. 175,- kr.

  Iconik Basic er et skønt og robust vinylgulv i træ- og flisedesign. Passer godt i soveværelset eller andre rum i hjemmet med lettere slitage. Fri for ftalater. Varenummer. 5633007 Egenskaber Overfladebehandlet med Supreme Protection Let at rengøre og vedligeholde Kan anvendes med gulvvarme 5 års slidgaranti i private hjem Fri for...

  7,00 kr
 • Iconik Basic - Trend Oak SNOW
  Pr. m2. 175,- kr.

  Iconik Basic er et skønt og robust vinylgulv i træ- og flisedesign. Passer godt i soveværelset eller andre rum i hjemmet med lettere slitage. Fri for ftalater. Varenr. 5633002 Egenskaber Overfladebehandlet med Supreme Protection Let at rengøre og vedligeholde Kan anvendes med gulvvarme 5 års slidgaranti i private hjem Fri for ftalater...

  7,00 kr

Iconic basic vinylgulv fra Tarkett. Stærk og god kvalitet gulvvinyl til dit køkkenGulv vinyl

Vores vinylgulve er designet til dig, der sætter pris på indretning med et personligt præg, og som vil have tid til andet end rengøring. Med vores vinylgulve har du muligheden for at vælge mellem et stort udvalg af gulve med forskellige design, lægningsmuligheder og egenskaber.
Gulvvinyl er ikke bare, men også, køkken vinyl.
Gulvvinyl lægges i dag overalt i hjemmet.

Praktisk og behagelig at gå på

Vores vinylgulve er lige så stilfulde, som de er bløde og behagelige at gå på. Derudover er de slidstærke, lette at rengøre og kan holde til en aktiv hverdag. Med et vinylgulv i entreen, køkkenet eller børneværelset betyder det ikke noget, at hunden slæber grus med ind, gæsterne spilder deres drikkevarer, eller børnene leger med maling. En let opvredet gulvklud, og dit vinylgulv står igen som da det blev lagt.

Vores vinylgulve er perfekte til hjemmet i rum, som er særligt udsat for stor belastning fra for eksempel snavs og spild. Vores vinylgulve har en ekstremt slidstærk overflade, som er let at holde ren. Samtidig er vinyl et varmt, behageligt og støjsvagt materiale, som giver dig en bedre komfort i hjemmet. Et gulv, som ganske enkelt er lette at leve med.

Vores vinylgulve

Vores leverandører arbejder konstant på at forbedre design, funktion og miljøegenskaber. Ønsket er at producere gulve, som bidrager til et bedre miljø og indeklima.

Køkkenvinyl

Køkkenet er ikke bare hjemmets hjerte.
Det er det rum i et moderne hjem, der bliver udsat for størst slitage. I Tæppeladen finder du både flotte grafiske mønstre og stilrene træ- og stenmønstre.
Et vinylgulv er praktisk, slidstærkt, rengøringsvenligt, flot og behageligt at gå på. Gulvets beskyttende overflade gør det let at holde rent. Vinyl er ganske enkelt det perfekte køkkengulv!
Praktiske og slidstærke gulve, som kan holde til et aktivt familieliv samtidig med, at de designmæssigt passer perfekt ind i det moderne hjem.

Vi har et bredt udvalg af vinylgulve med forskellige designs, lægningsmuligheder og egenskaber, som du kan vælge imellem. Du fåret praktisk gulv, der er rart at gå let at rengøre, slidstærkt og holdbart — og friheden til at udskifte gulvet, når du ændrer stil og gerne vil forny dit hjem, uden at det koster en formue. Træf det smarte valg med et vinylgulv fra Tarkett.