Tæpper til værelset

Tæpper til værelset

Der er 150 produkter

Væg til væg tæppe til værelse

Gå på opdagelse i vores store udvalg af tæpper og find din helt egen favorit til børne- og gæsteværelset! Du kan vælge imellem mange slidstærke kollektioner, som hver især udmærker sig ved garnets kvalitet, konstruktion og farve. Flere kollektioner har en fladvævet struktur, som understreger det stilrene look i bol...

Væg til væg tæppe til værelse

Gå på opdagelse i vores store udvalg af tæpper og find din helt egen favorit til børne- og gæsteværelset! Du kan vælge imellem mange slidstærke kollektioner, som hver især udmærker sig ved garnets kvalitet, konstruktion og farve. Flere kollektioner har en fladvævet struktur, som understreger det stilrene look i boligen. Du finder også designs med et groft og rustikt udtryk, som bl.a. sætter prikken over i’et i den arkitekttegnede 70’er villa.

Vi giver dig et væld af farver at vælge imellem, og du finder let den nuance, som afstemmer dit værelsesinteriør helt perfekt.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 af 150 emner

Væg til væg tæppe til børneværelset er akkustik dæmpende og mindsker dermed stessVæg til væg tæpper til værelset

Et væg til væg tæppe i et bærneværelse og andre værelser er næsten et "must"

Lyd dæmpningen vil i de fleste tilfælde være en stor lettelse, for både voksne og børn, og vil være mærkbar fra starten

Tæppeladen har som regel værelsestæpper til meget billige priser, hvor kvaliteten stadig er bibeholdt.. Se også vore tilbud...
Få besøg af tæppebussen


Tæppebussen kommer overalt på Fyn og i 3 kants området
Vores tæppebus kommer og tager mål på hele Fyn og i trekantsområdet uforbindende og har prøver med af det du gerne vil se og føle på.