Tæpper i ren uld

Tæpper i ren uld

Der er 70 produkter

Uld gulvtæpper

Et elegant væg-til-væg tæppe, der er produceret i uld, tilfører din stue en følelse af hverdagsluksus og komfort i særklasse. Dine fødder vil elske fornemmelsen af den vamsede tæppekonstruktion, som kan toppes op med en lækker, blød skumbagside, der også sikrer en helt formidabel akustik i stuen. Uldprodukterne fås i naturligt af...

Uld gulvtæpper

Et elegant væg-til-væg tæppe, der er produceret i uld, tilfører din stue en følelse af hverdagsluksus og komfort i særklasse. Dine fødder vil elske fornemmelsen af den vamsede tæppekonstruktion, som kan toppes op med en lækker, blød skumbagside, der også sikrer en helt formidabel akustik i stuen. Uldprodukterne fås i naturligt afstemte nuancer fra den hvide og grå farveskala.

Uld er ikke bare uld.
Er tæppet produceret i ren ny uld, netyder det at ulden er ny og ikke har været brugt før. Hvorimod uld kan være "kradset op" og genanvendt.
Uld indeholder fra naturens hånd lanolin, som er det stof som gør at et tæppe i uld har en stor genrejsningsevne og at det er naturligt smudsafvisende.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 af 70 emner

Et uld tæppe er smudsafvisende,oh nem at holde ligesom det også vil være optimalt akustik dæmpendeOm uld gulvtæpper

Uld er ikke bare uld.
Er tæppet produceret i ren ny uld, netyder det at ulden er ny og ikke har været brugt før.. Hvorimod uld kan være "kradset op" og genanvendt.
Uld indeholder fra naturens hånd lanolin, som er det stof som gør at et tæppe i uld har en stor genrejsningsevne og at det er naturligt smudsafvisende.
Et tøppe i ren uld kan under processen med påkradsning have mistet noget af disse egenskaber.
Et tæppe i ren uld vil i sagens natur være billigere.

Et gulvtæppe i uld er faktisk nemt at holde. På grund af sin naturlige smudsafvisning,er det eneste man behøver en jævnlig støvsugning og en  opmærksomhed på snavs og pletter.

Man skal heller ikke se bort fra at et uldtæppe er et naturligt materiale og biologisk nedbrydelig og dermed med til at mindske miljøbelastningen.