Gulvvinyl

Gulvvinyl

Der er 248 produkter

GULVVINYL

Vinylgulv er i mange tilfælde den absolut optimale gulvløsning i mange af hjemmets rum. I Tæppeladen finder du altid det sidste nye indenfor vinyl gulvbelægning. Køkkenvinyl, gang vinyl, all round vinyl. Og altid til den rigtige pris. Vinyl i rulle og vinyl i planke eller fliser. Og som klik gulv.

I mange tilfælde vil vinyl have erst...

GULVVINYL

Vinylgulv er i mange tilfælde den absolut optimale gulvløsning i mange af hjemmets rum. I Tæppeladen finder du altid det sidste nye indenfor vinyl gulvbelægning. Køkkenvinyl, gang vinyl, all round vinyl. Og altid til den rigtige pris. Vinyl i rulle og vinyl i planke eller fliser. Og som klik gulv.

I mange tilfælde vil vinyl have erstattet linoleum til gulvbelægning. I Tæppeladen finder du også et udvalg af linoleum.

Gulv vinyl til alle rum i dit hjem. Er du mere til laminat gulve, så har vi også et stort udvalg af det.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 af 248 emner

Hvad er vinylgulv?

Vinylgulv er en type gulvbelægning lavet af vinyl (polyvinylklorid), et syntetisk materiale. Det er kendt for sin alsidighed, holdbarhed og relativt lav pris. Vinylgulv fås i forskellige former, herunder plader, fliser og ruller, og det kan efterligne udseendet af materialer som træ, sten, fliser eller endda metal.

Fordelene ved vinylgulv inkluderer dets vandafvisende egenskaber, hvilket gør det velegnet til badeværelser, køkkener og andre fugtige områder. Det er også nemt at vedligeholde, modstandsdygtigt over for pletter, ridser og indrykninger samt relativt nemt at installere.

Vinylgulv findes i både traditionelle og moderne designs og kan tilpasses til forskellige indretningstilarter.

Over årene har gulvvinyl udviklet sig fra at være en rullevare i baner og fra væg til væg, til også at være plankevinyl og flisevinyl, som er meget nemt at lægge og så er det nemt at skifte en enkelt stav eller flise ud hvis uheldet er ude.

Gulv vinyl-Klik vinyl

Vores vinylgulve er designet til dig, der sætter pris på indretning med et personligt præg, og som vil have tid til andet end rengøring. Med vores vinylgulve har du muligheden for at vælge mellem et stort udvalg af gulve med forskellige design, lægningsmuligheder og egenskaber.
Gulvvinyl lægges i dag overalt i hjemmet.. I Tæppeladen har vi altid det sidste nye i vinylvgulv belægning, både i planke og flise vinyl. Vi har altid gulvvinyl rullevarer på lager til billige priser og alligevel i de gode kvaliteter.

Praktisk og behagelig at gå på

Vores vinylgulve er lige så stilfulde, som de er bløde og behagelige at gå på. Derudover er de slidstærke, lette at rengøre og kan holde til en aktiv hverdag. Med et vinylgulv i entreen, køkkenet eller børneværelset betyder det ikke noget, at hunden slæber grus med ind, gæsterne spilder deres drikkevarer, eller børnene leger med maling. En let opvredet gulvklud, og dit vinylgulv står igen som da det blev lagt.

Vores vinylgulve er perfekte til hjemmet i rum, som er særligt udsat for stor belastning fra for eksempel snavs og spild. Vores vinylgulve har en ekstremt slidstærk overflade, som er let at holde ren. Samtidig er vinyl et varmt, behageligt og støjsvagt materiale, som giver dig en bedre komfort i hjemmet.  Et gulv, som ganske enkelt er lette at leve med.  

Vores vinylgulve

Vores leverandører arbejder konstant på at forbedre design, funktion og miljøegenskaber. Ønsket er at producere gulve, som bidrager til et bedre miljø og indeklima. Derfor er f.eks. Tarkett´s vinylgulve fri for ftalater og har ekstremt lave emissioner.

Køkkenvinyl

Køkkenet er ikke bare hjemmets hjerte.
Det er det rum i et moderne hjem, der bliver udsat for størst slitage. I Tæppeladen finder du både flotte grafiske mønstre og stilrene træ- og stenmønstre.
Et vinylgulv er praktisk, slidstærkt, rengøringsvenligt, flot og behageligt at gå på. Gulvets beskyttende overflade gør det let at holde rent. Vinyl er ganske enkelt det perfekte køkkengulv!
Praktiske og slidstærke gulve, som kan holde til et aktivt familieliv samtidig med, at de designmæssigt passer perfekt ind i det moderne hjem.

Vi har et bredt udvalg af vinylgulve med forskellige designs, lægningsmuligheder og egenskaber, som du kan vælge imellem. Du fåret praktisk gulv, der er rart at gå let at rengøre, slidstærkt og holdbart — og friheden til at udskifte gulvet, når du ændrer stil og gerne vil forny dit hjem, uden at det koster en formue. Træf det smarte valg med et vinylgulv fra Tarkett.Gulvvinyl