Tæpper til soveværelset

Tæpper til soveværelset

Der er 62 produkter

Væg til væg tæpper til soveværelse

Udvalgte bløde og lækre tæpper til dit soveværelse. En dejlig fornemmelse for fødderne når dagen starter eller slutter.I Tæppeladen har vi alle de lækre, bløde og vamsede kvaliteter til soveværelset. En rigtig god gulvløsning når man hellere vil støvsuge end vaske gulv. Blødt oglækkert, og ikke mindst lyddæmpe...

Væg til væg tæpper til soveværelse

Udvalgte bløde og lækre tæpper til dit soveværelse. En dejlig fornemmelse for fødderne når dagen starter eller slutter.I Tæppeladen har vi alle de lækre, bløde og vamsede kvaliteter til soveværelset. En rigtig god gulvløsning når man hellere vil støvsuge end vaske gulv. Blødt oglækkert, og ikke mindst lyddæmpende.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 af 62 emner

Væg til væg tæppe til soveværelset

Tæppet til soveværelset må gerne være blødt og lækkert til de bare fødderTæppet i soveværelset skal være "vamset" og lækkert at træde ud på.
Der stilles ikke de samme krav til slidstyrke som i hjemmets øvrige rum og man har her virkelig mulighed for at "boltre sig" ved valg af bløde og lækre gulvtæppe kvaliteter.

Et væg til væg tæppe er en fantastisk nem gulv løsning, og så er det jo nemmere at støvsuge og dermed slippe for gulvvask.

Og ikke mindst, er et gulvtæppe i soveværelset lyddæmpende.