Fletco væg til væg

Fletco væg til væg

Der er 57 produkter

Fletco Carpets producerer heldæk­kende tæpper til såvel boliger som erhvervsmarkedet. Materialer, design og kvalitet er afpasset her­efter. Virksomheden tilbyder derfor i sit standardprogram ca. 30 kvaliteter, der hver fremstilles i 5-50 farver.  kvaliteterne kan fås i både 4 og nogle i 5 meters bredde.Tæpperne er fremstillet i polyamid og polyp...

Fletco Carpets producerer heldæk­kende tæpper til såvel boliger som erhvervsmarkedet. Materialer, design og kvalitet er afpasset her­efter. Virksomheden tilbyder derfor i sit standardprogram ca. 30 kvaliteter, der hver fremstilles i 5-50 farver.  kvaliteterne kan fås i både 4 og nogle i 5 meters bredde.Tæpperne er fremstillet i polyamid og polypropylene.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 af 57 emner

En af Europas førende tæppeproducenter

Fletco blev stiftet i 1947 og har rødder i Midtjyllands stolte traditioner for håndværksmæssig og industriel bearbejdning af tekstile produkter, der omfatter værdier som kvalitet, flid og præcision. Samtidig har Fletco Carpets udviklet sig til en moderne markeds- og kundeorienteret virksomhed, hvor produktudvikling, teknologisk nytænkning og effektiv produktion er vigtige nøgleord.

Fremtiden vil byde på skærpede krav til miljøbevidsthed i produktionen og dermed også i færdigvarerne. Fletco har tidligt været på forkant med denne udvikling. Virksomhedens eget laboratorium sørger for, at tæpperne overholder kravene til internationalt anerkendte certifikater og prøvninger og står samtidig som garant for, at der er taget højde for morgendagens krav.

Lidt info om væg til væg tæpper

1. Luven
Luven er det garn der udgør tæppets overflade. Luven kan både være lang/kort eller som opskåret/ikke opskåret. De fleste tæpper er i dag tuftet; dvs. at de ved hjælp af en "symaskine" med mange sidestillede nåle er syet ned i et bærelag. Garnløkker, der er bukket sammen dannes, hvilket giver en stærk og smudsafvisende overflade. Af eksempler kan nævnes bouclé og berber, som har hhv. korte og lange løkker. Ved overskæring af disse garnløkker, fremkommer der nogle garnender, der vender opad. Det gør, at tæppet bliver blødere at gå på, men dermed også mindre slidstærkt. Af eksempler kan nævnes rya- og velourtæpper med opskåret luv, der er hhv. lang og kort. Tæppets egenskaber afhænger også af, hvor tæt tæppet er. Hvis luven er meget tæt, er tæppet mere slidstærkt samt mere rengøringsvenligt.

2. Uld eller kunstfibre?
Luven i tæppet kan enten bestå af uld eller kunstfibre, og begge dele er lige "naturlige" i tæpper. Valget afhænger af tæppets brug. Syntetiske fibre er meget slidstærke og optager ikke så let fugtighed. Uldfibre er derimod bløde og har en stor genrejsningsevne pga. en god indbygget elasticitet.

3. Bagside
Tæppets bagside betyder lige så meget for komforten og slidstyrken som den synlige overflade. Der er skumbagside på de fleste tæpper, og hvis den er tyk og blød, bliver tæppet ligeledes blødt at gå på. Slidstyrken afhænger også af bagsidens materiale, tykkelse og fasthed.

I Tæppeladen finder du hele Fletcoś store program i væg til væg tæpper. Vi leverer dit nye Fletco tæppe næsten fra dag til dag til landets måske billigste pris.
Vi er altid klar med et godt tilbud på et tæppe fra Fletco.