Kreatex løse tæpper

Kreatex løse tæpper

Der er 29 produkter

Kreatex tæpper-Moderne tæpper til alle boligtyper

Gennem de senere år har der været fornyet og stigende fokus på afpassede-løse tæpper som en vigtig del af boligindretningen. Måske fordi netop de afpassede-løse tæpper nemt kan samle og skabe helhed i et rum, men også fordi de har en stor effekt på den stemning rummet får. Afpassede - løse Tæppe...

Kreatex tæpper-Moderne tæpper til alle boligtyper

Gennem de senere år har der været fornyet og stigende fokus på afpassede-løse tæpper som en vigtig del af boligindretningen. Måske fordi netop de afpassede-løse tæpper nemt kan samle og skabe helhed i et rum, men også fordi de har en stor effekt på den stemning rummet får. Afpassede - løse Tæpper skaber hygge, harmoni og helhed i din bolig. Kreatex er kendt for de gode kvaliteter.

Gratis levering af alle løse og afpassede tæpper i hele Danmark

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 af 29 emner

Løse tæpper fra Kreatex i alle farver og mønstreAfpassede/Løse tæpper fra Kreatex. Din leverandør af kvalitets tæpper

KREATEX er et firma med base i Odder siden 1996. KREATEX designer, udvælger og importerer tæpper i mange forskellige kvaliteter og størrelser. Kreatex har været leverandør til det danske tæppe marked siden 1996, og er stadig en stor "spiller" når det gælder løse/afpassede tæpper. Kreatex leverer løse tæpper lige fra det klassiske smukke wilton tæppe til moderne mønstre i kelim tæpper.

Løse tæpper hygger og skaber den perfekte ramme om dit interiør.

Vælg det afpassede tæppe mellem et hav af muligheder for farver, mønstre og størrelser.