Kreatex løse tæpper

Kreatex løse tæpper

Der er 35 produkter

Kreatex tæpper-Moderne tæpper til alle boligtyper

Gennem de senere år har der været fornyet og stigende fokus på afpassede-løse tæpper som en vigtig del af boligindretningen. Måske fordi netop de afpassede-løse tæpper nemt kan samle og skabe helhed i et rum, men også fordi de har en stor effekt på den stemning rummet får. Afpassede - løse Tæppe...

Kreatex tæpper-Moderne tæpper til alle boligtyper

Gennem de senere år har der været fornyet og stigende fokus på afpassede-løse tæpper som en vigtig del af boligindretningen. Måske fordi netop de afpassede-løse tæpper nemt kan samle og skabe helhed i et rum, men også fordi de har en stor effekt på den stemning rummet får. Afpassede - løse Tæpper skaber hygge, harmoni og helhed i din bolig. Kreatex er kendt for de gode kvaliteter.

Gratis levering af alle løse og afpassede tæpper i hele Danmark

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 af 35 emner

Afpassede/Løse tæpper

Løse tæpper er ét af de elementer i indretningen, der skaber størst forandring med minimal indsats og budget; det stringente lyse rum med stram arkitektur blødes op af en markant nuance. Møbelgruppen samles i en indbydende zone, som skaber ro og helhed i rummet. En modig facon eller farve skaber et statement på gulvet.

Vælg det afpassede tæppe mellem et hav af muligheder for farver, mønstre og størrelser.