C. Olesen løse tæpper

C. Olesen løse tæpper

Der er 71 produkter

C. OLESEN  AFPASSEDE - LØSE DESIGNER TÆPPER

For mere end 100 år siden i 1892 blev C. Olesen grundlagt af Carl Ludwig Ivar Olesen. Beliggende på Højbro Plads i København skabtes en tradition for salg af dansk producerede møbel-stoffer, tekstiler og tæpper. C. Olesen blev et velanset og traditionsrigt firma. Firmaet er i dag fortsat kendt for sin...

C. OLESEN  AFPASSEDE - LØSE DESIGNER TÆPPER

For mere end 100 år siden i 1892 blev C. Olesen grundlagt af Carl Ludwig Ivar Olesen. Beliggende på Højbro Plads i København skabtes en tradition for salg af dansk producerede møbel-stoffer, tekstiler og tæpper. C. Olesen blev et velanset og traditionsrigt firma. Firmaet er i dag fortsat kendt for sine unikke tæppe-kollektioner. Unikke design tæpper i ene gode materialer.
C. Olesen blev i 2014 opkøbt af Anne Lise Brandt.

Gratis levering af alle løse og afpassede tæpper i hele Danmark

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 af 71 emner

Smukke designer afpassede løse tæpper fra C.Olesen i alle størrelserUnikke håndvævede tæpper fra C.Olesen sætter prikken over i-et i din boligindretning

Der er mange gode grunde til at købe et ægte håndvævet tæppe. Vigtigst er, at du vælger et tæppe, som du kan lide. Et afpasset tæppe fra C.Olesen er for de kræsne.

Tæpper der passser til din stil.

C. Olesen har i samarbejde med skandinaviske designere udviklet tæpper, der er tilpasset den lyse nordiske indretningsstil. C. Olesen  tilbyder disse lækre tæpper i mange forskellige størrelser, så der altid er et tæppe, der passer til dig.

C.Olesen er et af de ældste tæppe leverandører på det danske marked, og har altid været kendt for sin kompromisløshed når det gælder stil og design.

Med et løst designer tæppe fra C.Olesen skilder du dig lidt ud. Alle tøpperne fra C.Olesen er special designet og nøje udvalgte.

Gratis levering af alle løse og afpassede tæpper.