Migadan væg til væg

Migadan væg til væg

Der er 65 produkter

Migadan A/S er en grossistvirksomhed, der tilbyder et bredt sortiment inden for væg til væg tæpper, vinyler og syntetisk græs. Firmaet har desuden et stort udvalg af afpassede tæpper samt måtter til udendørs og indendørs brug. Migadan har over 120 års erfaring i branchen og bestræber sig til stadighed på at levere tæpper til konkurrencedygtige p...

Migadan A/S er en grossistvirksomhed, der tilbyder et bredt sortiment inden for væg til væg tæpper, vinyler og syntetisk græs. Firmaet har desuden et stort udvalg af afpassede tæpper samt måtter til udendørs og indendørs brug. Migadan har over 120 års erfaring i branchen og bestræber sig til stadighed på at levere tæpper til konkurrencedygtige priser.

Det er i Tæppeladen du finder et billigt værelsestæppe. Vi står helt inde for at du med et tæppe fra Migadan får et tæppe som du bliver tilfredst med.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 af 65 emner

Danfloor er en anerkendt og velrenomeret dans tæppefabrik i midtjylland, som blev etableret i 1973Migadan væg til væg tæpper

Med udvalget fra Migadan kan du se

  • Gode, bløde og smukke tæpper til stuen
  • Stærke og praktiske tæpper til entréen og trappen
  • Billige tæpper til værelset
  • Bløde tæpper til soveværelset
  • Sisal tæpper
  • Syntetiske tæpper
  • Uld tæpper

Migadan har det rigtige udvalg i både den lidt dyre ende og den billige værelses gulvløsning.

Ikke kun beige og grå

Tæppebussen kommer og viser prøver og tar mål til dit nye væg til væg tæppe. Han aftaler nærmere vedrørende pålægning af tæppetVæg til vøg tøpper fås i dag ikke kun i de traditionelle beige og grå farver. Et tæppe kan man idag få i et væld af farver og mønstre.
Tæppebussen kommer rundt på hele Fyn og i trekants området og måler op og med prøver, og viser og vejleder dig gerne, så du får det tæppe som du synes om og som matcher farvemæssigt til din øvrige interiør.

Er et af kravende til dit nye væg til væg tæppe at det skl være lyddæmpene og fjerne uhensigtsmæssig akustik, skal du naturligvis vælge et tæppe med en kraftig bagsid og en stor luvvægt.

Gå ikke glib af et godt tilbud på et væg til væg tæppe fra MIgadan.

Bestil gratis opmåling