Tarkett Soundlogic laminat

Tarkett Soundlogic laminat

Der er 15 produkter

Tarkett laminat

SoundLogic er vores mest støjsvage laminatgulv. Dette gulv er udstyret med en akustikbagside, så der ikke skal lægges et ekstra underlag. Derfor er SoundLogic hurtigere og mere omkostnings effektivt at lægge end mange andre gulve. Det store udvalg i SoundLogic-laminat kollektionen giver mange fine designmuligheder. Her finder du...

Tarkett laminat

SoundLogic er vores mest støjsvage laminatgulv. Dette gulv er udstyret med en akustikbagside, så der ikke skal lægges et ekstra underlag. Derfor er SoundLogic hurtigere og mere omkostnings effektivt at lægge end mange andre gulve. Det store udvalg i SoundLogic-laminat kollektionen giver mange fine designmuligheder. Her finder du både traditionel 3-stav og 2-stav samt de klassiske planker. Du kan også få et gulv, der føles som et ægte ludbehandlet fyrretræsgulv, og som samtidig er langt mere slidstærkt end originalen. De fleste planker har fasede kanter for at styrke følelsen af et ægte træplanker.

Mindre
Mere
Viser 1 - 15 af 15 emner

Laminat er et fantastisk gulvmateriale til dit hjem.

Det er flot og fås i mange forskellige stilarter og udtryk til en god pris. Samtidig er det slidstærkt og robust og passer derfor godt til familier med hund og børn.

Tarketts laminatgulve giver dig en naturtro følelse af sten eller træ. Nærmere et rigtigt trægulv kommer du ikke. Med vores 32 designs og planker i tre størrelser kan du skabe din egen stil og dit eget udtryk med en naturlig struktur eller glatte overflader. Der findes laminatgulve til ethvert behov og enhver smag.

Laminatgulve består af over 80% træfibre og kan kombineres med gulvvarme. De er lette at lægge med nogle få basisværktøjer. Vi anbefaler, at du lægger et lyddæmpende underlag, som dæmper lyden og øger komforten. Gulve i kollektionen SoundLogic har integreret underlag,

Et laminatgulv kan lægges oven på et eksisterende gulv*j så længe det er fast og plant, Gulvet er nemt at rengøre med støvsuger og fibermoppe.

SOUNDLOGIC ER VORES MEST LYDDÆMPENDE LAMINATGULV.


Alle gulve i SoundLogic-kollektionen har en akustikbagside af kork, hvilket betyder, at du ikke behøver at anvende yderligere underlag. Lægningen bliver derfor hurtigere og billigere.

Det store udvalg i kollektionen byder på mange flotte designs. Du finder blandt andet et gulv, som føles som et ægte fyrretræs gulv, men som er betydeligt mere slidstærkt.