Starfloor 55-55+

Starfloor 55-55+

Der er ingen produkter i denne kategori

Starfloor Click er et slidstærkt vinylgulv i planke- og fliseformat med eksklusive design. Gulvet føles blødt, er behageligt at gå på og nemt at holde rent. Takket være gulvets kliklåsesystem er det nemt at lægge uden brug af lim. Det kan lægges direkte ovenpå dit nuværende gulv, bare det har en plan, jævn og hård overflade.Ved anvendelse af und...

Starfloor Click er et slidstærkt vinylgulv i planke- og fliseformat med eksklusive design. Gulvet føles blødt, er behageligt at gå på og nemt at holde rent. Takket være gulvets kliklåsesystem er det nemt at lægge uden brug af lim. Det kan lægges direkte ovenpå dit nuværende gulv, bare det har en plan, jævn og hård overflade.Ved anvendelse af underlagsmaterialet Tarkomfort Premium opnås en forbedret akustik på 19 dB.

Mindre
Mere

Tarkettś klik system ses her i en eksklusiv udgave som har alle vinylens gode egenskaberStarfloor Click 55-55+

Starfloor Click Ultimate er et trinlydsdæmpende vinylgulv som er let at lægge i planke- og fliseformat med maksimal slidstyrke.
Vælg mellem træ- og stenmønstre og start med at skabe din personlige stil derhjemme.
Gulvet er let at lægge "med et enkelt klik" og kræver minimal forberedelse af undergulvet - takket være den integrerede skumbagside.
Der kræves ingen lim ved lægning, og dermed ingen ventetid - lægningen går hurtigt, og du kan bruge gulvet med det samme.
Starfloor Click Ultimate passer godt i de fleste af hjemmets rum, hvor gulvet er i centrum. Det er nemt at rengøre på grund af den stærke overfladebehandling. At feje eller støvsuge er normalt tilstrækkeligt ved rengøring, men stærkt snavset Starfloor Click Ultimate gulve tåler også vådmopning.

Egenskaber

  • Udvalgte træ- og stenmønstre har en prægningsteknik der giver et mere naturligt udseende
  • Maksimal slidstyrke som kan klare normal slitage fra fx kæledyr og børn med krudt i
  • Let at montere og kan bruges med det samme
  • Trinlydsdæmpning kva integreret skumbagside

Leverandører