Brands Der er 9 leverandører

 • C.Olesen

  Design til gulvet

  Lækre håndvævede tæpper i topkvalitet sætter prikken over i-et i din boligindretning
  Der er mange gode grunde til at købe et ægte håndvævet tæppe. Vigtigst er, at du vælger et tæppe, som du kan lide.

 • Danfloor

  I 2002 blev danfloor en del af den globale koncern Ulster Carpet Group, som er en af Europas mest alsidige tæppeproducenter. Højteknologiske produktioner flere steder i Europa sikrer sammen med designafdelinger i Europa og USA, at alle vores kunder får unikke løsninger indenfor forskellige produktionsmetoder og produkttyper.

 • Ege tæpper

  Ege Carpets leverer tæpper i høj kvalitet

  Ege Carpets er en af Europas førende virksomheder, når det handler om at designe, udvikle og producere unikke gulvtæpper af høj kvalitet med miljøet i højsædet.
   
  Virksomheden, der blev grundlagt i 1938, har fulgt med tiden og besidder den mest moderne teknologi i tæppebranchen. Ege Carpets kan derfor levere tæpper med et hvilket som helst design med branchens korteste leveringstid.

 • Everfloor

  Everfloor er en handelsvirksomhed, der har begge ben solidt plantet på det danske gulvmarked. Everfloor er med sit etablerede brand en velkendt leverandør til de danske gulve - med et stort og alsidigt gulvprogram fra producenter i hele verden.

 • Fletco

  Den komplette fabrik

  Selve tæppefremstillingen foregår på egen fabrik. Bagsidebelægningen pålægges på efterbehandlingsfabrikken Foamtex, som Fletco Carpets er medejer af, og som i øvrigt er placeret som nabo til tæppefabrikken. I regi af Foamtex er også erhvervet farveri og laboratorium. Laboratoriet kontrollerer alle råvarer, som medvirker i produk­tionen, ligesom alle færdigvarer testes. Fletco har tilsluttet sig den europæiske allergimærkning fra TÜV, og laboratoriet kontrolle­rer, at alle krav er overholdt såvel i produktionsforløbet som i færdigvarerne. Fletcos tæpper kvalitetstestes også i forhold til nationale mærkninger og certifikater.

 • Meltex

  Gulvbelægning i høj kvalitet​

  Hos Meltex kan vi tilbyde et bredt sortiment af akustikgulve, væg-til-væg-tæpper, vinyler, linoleum og kunstgræs samt andre gulvtyper.

  Meltex akustikgulve i 7.5 mm er i højeste kvalitet, med en ekstra stærk kerne, der gør at det kan installeres på større arealer. Det har tilmed en god gangkomfort og kan føles lunt at gå på. Det har en lyddæmpende effekt og kan bidrage til at dæmpe akustikken i ethvert hjem. Akustikgulvene egner sig til rum med meget trafik og kan lægges i næsten hele huset - også køkkener.

 • Migadan

  Migadan A/S

  Migadan A/S er en grossistvirksomhed, der tilbyder et bredt sortiment inden for væg til væg tæpper, vinyler og syntetisk græs. Vi har desuden et stort udvalg af afpassede tæpper samt måtter til udendørs og indendørs brug.

 • Tarkett

  Innovation – for både mennesker og vores planet

  For at kunne efterleve principperne bag CLOSED-LOOP CIRCULAR DESIGN, som bygger på Cradle to Cradle®-filosofien, har vi været nødt til at ændre vores holdning fra ”brug og smid væk” og en overudnyttelse af jordens ressourcer til en konstant cirkulær genanvendelse af ressourcerne, hvilket grundlæggende har forandret den måde, vi designer og fremstiller vores produkter.