Sådan handler du

Generelt:

Hos Tæppeladen finder du alle former for moderne gulvbelægning.
Husk at vi har prisgaranti. Det vil sige, at finder du varen billigere et andet sted, refunderer vi differencen.

I shoppen navigerer du rundt ved at holde musen over punktet "Produkter". Herefter vil du kunne se sortimentet, inddelt i underkategorier.


Du vælger nu den kategori du gerne vil se.
Du kan også bruge søgefeltet foroven, hvor du f.eks. skriver varens navn eller andet som kan lede dig hen til netop det du søger.

Specielt for rullevarer:

 • Du vælger den bredde der passer dig bedst. De fleste væg til væg tæpper fås i 400 og 500 cm. bredde. Beregn altid 5-10 cm. ekstra. Ethvert rum kan have en lille skævhed som gør at man kan være nød til at vride lidt i tæppet for at få det til at passe alle steder.
 • Indtast derefter længden på dit tæppe i cm. Prisen som du ser foroven er prisen pr. cm. i fuld bredde. Den endelige pris incl. levering kan du se efter du har tilføjet tæppet til indkøbskurven.

I shoppen kan der betales med alle gængse betalingskort; samt bankoverførsel

 • 8,31 kr

  En kollektion af neutrale designs med vinylchips, som giver et nistret  udtryk og et ekstra slidstærkt gulv, som passer godt i alle hjemmets rum. Pr. m2. 277,- kr.

  8,31 kr
 • 660,00 kr

  Starfloor Click er et slidstærkt vinylgulv i planke- og fliseformat med eksklusive design. Gulvet føles blødt, er behageligt at gå på og nemt at holde rent. Takket være gulvets kliklåsesystem er det nemt at lægge uden brug af lim. Det kan lægges direkte ovenpå dit nuværende gulv, bare det har en plan, jævn og hård overflade.Ved anvendelse af...

 • 510,00 kr

  Starfloor Click Ultimate er et trinlydsdæmpende vinylgulv som er let at lægge i planke- og fliseformat med maksimal slidstyrke. Vælg mellem træ- og stenmønstre og start med at skabe din personlige stil derhjemme.Gulvet er let at lægge "med et enkelt klik" og kræver minimal forberedelse af undergulvet - takket være den integrerede skumbagside. Der kræves...