Om Tæppeladen

Nels HørsmanLidt historik

Tæppeladen startede i 1985 med et koncept med kun tæpperester og vinylrester.

Senere blev dette udvidet til også at omfatte hele ruller tæpper og vinyl.

I 1993 bliver det overtaget af Niels Hørsman, som fortsætter i samme ånd som før.

I 1999  bliver lokalerne imidlertid for små, og der bygges en lagerhal mere, hvilket giver mulighed for at have en hel del flere ruller på lager.

Der bliver nu plads til at kunne præsentere også løse tæpper og de hele kollektioner fra diverse leverandører som vareprøver.

Forår 2019. Webshop startes op.

Konceptet fra 1986, med lave omkostninger med det for øje, at kunne sælge billigere end andre , kører Tæppeladen stadigvæk med her i 2019.

Vi holder meget af den personlige betjening, derfor er du naturligvis stadig meget velkommen til at kigge indenfor i vores tæppebutik i Assens på adressen:
Odensevej 71
5610 Assens

Vi har prisgaranti. Det vil sige, at finder du din købte vare billigere et andet sted, refunderer vi differencen.At handle i vores web shop kan du føle dig fuldstændig tryg ved. Vi står bag hver eneste handel. Og du er altid velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål.

Vores ambition - At være den billigste tæppebutik i landet.

 • 8,31 kr

  En kollektion af neutrale designs med vinylchips, som giver et nistret  udtryk og et ekstra slidstærkt gulv, som passer godt i alle hjemmets rum. Pr. m2. 277,- kr.

  8,31 kr
 • 660,00 kr

  Starfloor Click er et slidstærkt vinylgulv i planke- og fliseformat med eksklusive design. Gulvet føles blødt, er behageligt at gå på og nemt at holde rent. Takket være gulvets kliklåsesystem er det nemt at lægge uden brug af lim. Det kan lægges direkte ovenpå dit nuværende gulv, bare det har en plan, jævn og hård overflade.Ved anvendelse af...

 • 510,00 kr

  Starfloor Click Ultimate er et trinlydsdæmpende vinylgulv som er let at lægge i planke- og fliseformat med maksimal slidstyrke. Vælg mellem træ- og stenmønstre og start med at skabe din personlige stil derhjemme.Gulvet er let at lægge "med et enkelt klik" og kræver minimal forberedelse af undergulvet - takket være den integrerede skumbagside. Der kræves...